Sistemele fotovoltaice, soluția modernă pentru un viitor energetic INDEPENDENT! Eveniment organizat de Camera de Comerț Dâmbovița!

0
588

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat ieri, 23 februarie, în parteneriat cu Constant Energy, un eveniment de interes public despre Soluții FOTOVOLTAICE pentru un viitor energetic INDEPENDENT!

Temele propuse în cadrul evenimentului  au fost diverse, de la energia verde, la sustenabilitate, fiabilitate și mentenanță, dar și despre sisteme fotovoltaice și sisteme de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate în funcție de necesitățile fiecăruia.

Considerăm că utilizarea energiei din surse regenerabile, nu este doar un deziderat ecologic, pe cât o direcție strategică” declara domnul  Constantin Tudorache, reprezentantul Constant Energy.

Constant Energy este o societate cu sediul în Ilfoveni,  Dâmbovița, care oferă sisteme de înaltă calitate de la cei mai buni producători din fiecare domeniu, atât pe partea de fotovoltaic, cât și pe partea de ventilație.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here