A fost lansată licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz! A anunțat primarul Târgoviștei, Cristian Stan care a verificat și condițiile oferite de către transportul public local!

0
132

Târgoviștenii care s-au aflat astăzi în mijloacele de transport public local, respectiv în noile autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid care circulă pe străzile Târgoviștei de ceva timp, l-au putut întâlni pe primarul orașului, Cristian Stan care a vrut să verifice personal condițiile de transport, respectiv gradul de confort al călătorilor.

,,Astăzi, am verificat condițiile oferite de către transportul public local din municipiul Târgoviște! Temperatura constantă de aproximativ 21 de grade, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene.

Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!

Ca și element de noutate, a fost lansată și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare’’, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here