258 de autovehicule destinate transportului de persoane, verificate de polițiști în ultimele 24 de ore!

0
125

Pe parcursul zilei de ieri, 21 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au desfășurat noi acțiuni organizate pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și verificarea modului de respectarea a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 1.173 de persoane, au fost verificate 86 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 258 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 12 evenimente, dintre care 5 au fost sesizări prin SNUAU 112. Au fost sesizate 16 infracțiuni, dintre care 6 contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în trafic, pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumul public, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., pentru siguranța cetățenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here