Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a răspuns recent invitației lansate de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan de a participa la o discuție aplicată legată de mediul de afaceri dâmbovițean care are nevoie de o susținere puternică din partea decidenților politici.

,,Mediul de afaceri dâmbovițean are nevoie de tot sprijinul pe care parlamentarii acestui județ îl pot oferi! Acesta este și motivul pentru care am participat la întâlnirea organizată de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Alături de colegii deputați și senatori prezenți, am stabilit că dezvoltarea și susținerea antreprenoriatului local trebuie să fie un efort comun, care să vină în întâmpinarea următoarelor teme și propuneri făcute de conducerea CCIA Dâmbovița:

-Susținerea implementării strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița;

-Modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere;

-Organizarea de misiuni externe de afaceri și de forumuri economice cu participare națională și internațională;

-O mai bună și intensă promovarea a turismului și a culturii dâmbovițene.

Dâmbovița are nevoie de reprezentare unitară la nivel parlamentar, iar eu mi-am reafirmat sprijinul pentru susținerea mediului de afaceri dâmbovițean’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul