CCIA Dâmbovița: Parlamentarii dâmbovițeni, chemați să sprijine mediul de afaceri autohton!

0
196

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a organizat, astăzi, 17 februarie 2022, o întâlnire ?? ?????? ??????????? ?? ?????̦???? Dâmbovița, la sediul instituției. Au fost prezenți la discuții senatorul Titus Corlățean și deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu și Radu Popa de la PSD Dâmbovița, senatorul Virgil Guran și deputatul Gabriel Plăiașu de la PNL Dâmbovița, senatorul Dragoș Popescu și deputatul Daniel Blaga de la USR Dâmbovița.

Temele discutate au vizat marile proiecte de interes pentru județ, respectiv strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița; dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului; organizarea misiunilor externe de afaceri; organizarea forumurilor economice; promovarea turistică a județului și a patrimoniului cultural.

,,Dezvoltarea companiilor dâmbovițene atrage după sine dezvoltarea întregului județ și, în acest sens, este nevoie de un efort comun pentru susținerea și promovarea mediului de afaceri.  Sunt  aici pentru ??????????rul dâmbovițean” –  a declarat  ???????? ?????? – ????̦???????? ??????? ?? ??????̦, ????????? ?̦? Agricultură Dâmbovița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here