Joi, 17 februarie 2022, toți parlamentarii din județ sunt invitați la Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița!

0
152

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, va organiza joi 17 februarie 2022, începând cu ora 11.00, o întâlnire cu grupul parlamentar al județului Dâmbovița, întâlnire care se va desfășura la sediul nostru.

Invitația este lansată de domnul Valentin Calcan – Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și este adresată tuturor parlamentarilor din județ, indiferent de apartenența politică.

,,Temele propuse spre discuție sunt cele referitoare la marile proiecte de interes pentru județ.  Mediul de afaceri are nevoie de termene certe privind finalizarea proiectelor, în special cele privind dezvoltarea infrastructurii de transport, are nevoie de a avea o predicție privind regimul fiscal pentru următorii ani.

Dezvoltarea companiilor dâmbovițene atrage după sine dezvoltarea întregului județ și de aceea considerăm că susținerea și promovarea mediului de afaceri trebuie să fie pe agenda parlamentarilor dâmbovițeni”, a punctat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here