Deputatul Daniel Blaga lansează o provocare pentru studenți: Stagiu de practică la Parlamentul României

0
519

Ești student/ă și te pasionează domeniul politicilor publice? Poate că oportunitatea unui stagiu de practică în interiorul celui mai important forum decizional și de dezbatere publică îți va surâde! Un stagiu de practică la Parlamentul României reprezintă o oportunitate imensă de a-ți pune în valoare cunoștințele dobândite în anii de studiu și de a-ți completa cultura juridică și democratică deopotrivă.

Ai ocazia de a descoperi îndeaproape instrumentele parlamentare și de a participa direct la întregul proces legislativ, precum și la activitatea parlamentară din circumscripție. Vei discuta de asemenea direct cu reprezentanții tăi din Parlament, vei putea veni cu soluții și propuneri de inițiative legislative și, poate cel mai important, vei avea ocazia de a pune umărul la construcția unei Românii mai aproape de cea pe care ți-o dorești.

La final, dincolo de experiența și cunoștințele dobândite, îți vom răsplăti implicarea și entuziasmul cu pachete de cărți esențiale domeniului tău de studii. Dacă plănuiești să participi la un astfel de program de practică, te rog să-mi trimiți CV-ul tău pe adresa daniel.blaga@cdep.ro, urmând a primi în cel mai scurt timp un email din partea mea sau a unuia dintre colegii mei. Înscrierile se fac până la finalul lunii februarie.

Îți mulțumesc.

Deputat USR Dâmbovița, Daniel Blaga

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here