Întâlnire de lucru între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Instituția Prefectului județului Dâmbovița

0
132

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița reprezentată de Valentin Calcan – Președinte și Ștefania Stroică – Director General au participat, miercuri, 09 februarie 2022 la o întâlnire de lucru, la sediul Instituției Prefectului Dâmbovița, reprezentată de Claudia Gilia, Prefectul județului unde s-au discutat diverse teme, privind oportunitățile de promovare și dezvoltare a turismului din județ.

Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița a înaintat o serie de propuneri, privind punerea în valoare a obiectivelor turistice ale județului nostru. De asemenea, au fost stabilite instrumente de colaborare între cele două instituții.

Cu prilejul acestei întâlniri, reprezentanții Camerei de Comerț Dâmbovița i-au înmânat Prefectului, diploma de excelență, în semn de apreciere pentru valorile asumate în dezvoltarea județului.

,,Mulțumesc doamnei Prefect Claudia Gilia pentru parteneriatul pe care Camera de Comerț Dâmbovița îl are cu Instituția Prefectului Județul Dâmbovița în folosul mediului de afaceri dâmbovițean”, a declarat Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here