A fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2022!

0
349

În ședința extraordinară a CLM Târgoviște care a avut loc astăzi a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2022! Primarul Târgoviștei, Cristian Stan a reiterat faptul că bugetul este bazat pe investiții, secțiunea destinată proiectelor pentru dezvoltare reprezentând aproape 60% din total și însumând nu mai puțin de 293.306.000 lei, iar 64% din această sumă este constituită de fondurile europene, un adevărat motor al investițiilor publice din Târgoviște.

,,Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, în infrastructura socială, infrastructură de transport, infrastructură sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli. Avem deschise, deja, zeci de șantiere de investiții și vor urma alte câteva zeci.

Dar despre toate acestea, în detaliu, vom discuta la momentul potrivit. În pofida unor dificultăți financiare deosebite, facem tot ceea ce depinde de noi pentru a menține ritmul susținut de modernizare și dezvoltare a municipiului Târgoviște, bazându-ne în primul rând pe fondurile nerambursabile puse la dispoziție de către Uniunea Europeană! Suntem la fel de serioși, la fel de implicați, la fel de responsabili!’’, a menționat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here