Beltrame Group a prezentat planul pentru preluarea Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte!

0
377

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a anunțat, pe pagina sa de socializare, că Beltrame Group şi-a prezentat, astăzi, la Târgovişte, planul pentru preluarea Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte. Acum investitorul italian de la COS Târgoviște așteaptă ca instanța să se pronunțe luni, 7 februarie 2022, asupra contestației depuse de celălalt ,,pretendent’’ la achiziționarea combinatului, urmând ca după ce se va trece de acest hop să se finalizeze tranzacția de preluare a agentului economic.

,,Bun-venit, Beltrame Group. Am avut plăcerea să particip la eveniment, alături de foşti angajaţi ai COS, lideri de sindicat şi autorităţi locale. Luni, 7 februarie, magistraţii Tribunalului Dâmboviţa se vor pronunţa, în primă instanţă, asupra contestaţiei depusă de societatea concurentă, Liberty, cea care îşi doreşte de asemenea să devină proprietarul COS.

Dacă Grupul Beltrame va avea câştig de cauză, până pe data de 23 februarie a.c. va fi finalizată tranzacţia de preluare a societăţii din Târgovişte. Iar dacă totul merge bine, din aprilie, anul acesta, Beltrame vrea să demareze procesul de angajare a personalului. Am apreciat observaţia făcută de investitorii italieni, care au reliefat şi i-au felicitat pe angajaţii combinatului pentru cum au întreţinut combinatul în ultimii ani.

Aşa cum mi-am dorit de la bun început, sper ca Beltrame Group să reuşească în demersurile sale şi COS Târgovişte să renască, mai cu seamă că vorbim despre o investiţie extrem de importantă nu doar pe plan judeţean, ci şi naţional şi chiar internaţional, având în vedere situaţia economică actuală. Cu siguranţă o să revin pe marginea acestui subiect’’, a menționat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here