Deputat Daniel Blaga : ,,Dacă faci, nu e bine. Dacă nu faci, iar nu e bine…’’

0
72

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a ținut să aducă în atenția opiniei publice faptele bune pe care colegul său de partid, singurul consilier local de la Finta, Cătălin Dumitru le-a făcut până acum pentru comunitatea locală în care trăiește. Alesul local a reușit să inițieze, într-un timp relativ scurt, un număr important de proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor comunei Finta, iar acesta este doar începutul.

,,USR este reprezentat de un consilier implicat în comuna Finta. Colegul şi prietenul meu, Catalin Dumitru, face tot ce îi stă în puteri pentru binele comunităţii din care face parte. Activitatea sa nu este însă deloc pe placul multora dintre colegii săi din cadrul Consiliului Local Finta.

Deranjează că munceşte, iar asta pare să nu se fi întâmplat prea mult, în ultimii ani, pe aici. Deşi Cătălin le-a dovedit cu fapte, nu cu vorbe, că vrea dezvoltarea zonei şi binele oamenilor, supărarea aleşilor liberali sau social-democraţi este din ce în ce mai mare. După cum arată tabelul ataşat, în mandatele anterioare, între anii 2012 – 2020, consilierii formaţiunilor politice amintite au venit doar cu câteva proiecte, unii cu niciunul, iar rezultatul a fost – zero proiecte aprobate!

USR are doar un singur consilier local la Finta, dar bun. În scurtul său mandat de până acum, Cătălin Dumitru a iniţiat 7 proiecte, iar 5 au şi fost APROBATE! Ce a cerut consilierul USR? În primul rând transparenţă, ca şedinţele Consiliului Local să fie transmise în direct pe internet, iar cei interesaţi să audă şi să vadă ce se discută acolo. S-a votat şi a fost aprobat. Ce a mai cerut consilierul USR? Ca elevii să primească bursele şcolare atât de necesare. S-a votat şi a fost aprobat.

Ce a cerut consilierul USR? Ca Primăria Finta să se înregistreze în sistemul on-line pentru ca oamenii să îşi poată achita taxele şi impozitele pe internet. S-a votat şi a fost aprobat. Ce a cerut consilierul USR? Ca oamenii care au împlinit vârsta de 100 de ani să fie premiaţi de administraţia locală. S-a votat şi a fost aprobat. Iar misiunea lui Cătălin nu se opreşte aici. Oricât de supăraţi ar fi cei de la PSD şi PNL. Ăsta este rolul nostru, celor de la USR, să fim aproape de oameni, cu onestitate şi gândul că ei ne-au trimis să îi reprezentăm, iar proiectele noastre să ajute la dezvoltarea comunităţilor’’, a menționat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here