Distribuie articolul

Astăzi a avut loc o nouă rundă de discuții între președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița, Valentin Calcan pe tema dezvoltării mediului de afaceri local. Președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan a vorbit despre importanța care trebuie acordată dezvoltării infrastructurii rutiere, mijlocul principal de atragere a investitorilor în județ.

,,O zi bună se cunoaște de dimineață așa că am avut astăzi de la prima oră întâlnirea periodică de lucru cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan. Este o bună practică urmare a protocolului dintre instituțiile pe care le conducem, în spiritul dezvoltării mediului de afaceri.

Suntem foarte preocupați de susținerea proiectelor majore de infrastructură și în special de cea rutieră astfel încât de exemplu calvarul numit DN71, DN7 Bâldana-Titu-Găești sau DN72 Găești-Târgoviște-Ploiești să devină cât mai repede o amintire.

Avem cu toții mare nevoie de investitori și în acest scop colaborăm împreună pentru a prezenta oportunitățile județului celor interesați atât din România cât și din străinătate’’, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița, Valentin Calcan.

 


Distribuie articolul