Deputata Carmen Holban a participat la Ambasada Indiei la ceremonia dedicată Zilei Republicii!

0
179

La invitația ambasadorul Indiei în România, Excelența Sa Rahul Shrivastava, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a participat la ceremonia dedicată Zilei Republicii care a avut loc la Ambasadă, dar și la sărbătorirea celor 75 de ani de la obținerea independenței. Din postura de vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu India, Carmen Holban vrea să se implice în dezvoltarea relațiilor de prietenie, culturale și economice dintre România și India.

,,Ambasada Indiei a organizat, miercuri, o ceremonie dedicată zilei Republicii, dar și pentru a sărbători cei 75 de ani de la obținerea independenței, eveniment istoric petrecut în august 1947. Alături de colegii din Grupul parlamentar de prietenie cu India, am răspuns cu deosebită plăcere invitației făcute de ambasadorul Indiei în România, Excelența Sa Rahul Shrivastava împreună cu dna Elena Shrivastava.

Legăturile de prietenie și de colaborare se concretizează în majoritatea domeniilor, cultura fiind însă un adevărat liant al țărilor noastre.Nu mai departe de 14 ianuarie, Excelența Sa a fost oaspetele județului Dâmbovița, în comuna Gura Ocniței, la vernisajul de fotografie “Omul sfințește locul – o călătorie în nord-estul Indiei”.

Relațiile România-India nu și-au atins încă potențialul maxim, dar, în calitate de vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu India, voi întreprinde tot ceea ce este necesar pentru ca ambele state să materializeze interesele comune care le leagă. Incredible India!’’ a declarat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here