Deputat Daniel Blaga: ,,PSDNL „se traduc” reciproc pe Facebook’’

0
187

Din opoziție, deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga taxează derapajele celor de la Putere, respectiv PNL – PSD, care se comportă uneori  ca și cum nu s-ar afla într-o coaliție de guvernare care trebuie să treacă țara prin crizele momentului. Potrivit parlamentarului Blaga, protagoniștii zilei au fost Alina Gorghiu de la PNL și Vasile Dâncu de la PSD.

,,Criză sanitară. Criză energetică. Criză politică externă. Suficiente motive pentru ca o Coaliție de Guvernare să lase deoparte orice neînțelegere și să conlucreze. Din zori până-n noapte dacă e necesar.

În teorie, firește. În practică, PSDNL „se traduc” reciproc pe Facebook, spre deliciul…probabil doar al unor jetoane de partid care se simt inspirate de către „bună dimineața la cafeluță”. Astăzi, scena e acaparată aici de către Alina și Vasile, la fel ca-n bancurile de demult.

Nici nu știu ce-i mai tragic: faptul că doamna Gorghiu se simte în campanie când țara arde sau faptul că domnul Dâncu o dă la întors, prefăcându-se că n-a înțeles ce-a spus Macron. Anume că nu noi trebuie să revenim la valorile agreate acum 30 de ani ci că Rusia e cea care s-a îndepărtat de acele valori și deci care trebuie presată să revină la ele. Eh, probabil că din limba rusă ar fi tradus sensibil mai bine. Și cu mai mult drag’’, a comentat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here