Deputat Daniel Blaga: ,,Guvernul dă cu (mă)Ciuca-n energie’’

0
428

Deputatul USR Dâmbovița Daniel Blaga deplânge situația în care se află în momentul de față premierul României, Nicolae Ciucă, aceea de a cere înființarea unui comitet interministerial în domeniul energiei care să urmărească nebunia care s-a produs în acest domeniu al energiei, cu facturile uriașe care îi duc pe români în pragul deznădejdii, iar pe agenții economici în pragul falimentului.

,,Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Guvernul condus de Nicolae Ciucă s-a gândit, în al 12-lea ceas, să înființeze un comitet interministerial în domeniul energiei. Cu ce scop? Să ne lumineze din ce cauză s-a ajuns la scumpirea energiei și ce soluții ar putea apărea pentru ca fenomenul să nu scape și mai mult de sub control.

Asta în condițiile în care cei mai mulți dintre români au primit deja facturi uriașe pe care n-au cu ce să le plătească.Nu înțelegem însă cu ce se ocupă ministrul Energiei și specialiștii din jurul dumnealui, bănuim că îi are, sau ar trebui să îi aibă. De ce nu s-a intervenit până acum să nu se ajungă aici și de ce totul pare, vorba românului, în dorul Lelii…’’, a consemnat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here