Deputatul Daniel Blaga este îngrijorat de neadoptarea bugetului Primăriei Târgoviște!

0
60

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga  și-a manifestat îngrijorarea, pe pagina sa de socializare, față de neadoptarea bugetului municipiului Târgoviște pe anul 2022, care, spune acesta, trebuia să aibă loc până la data de 12 ianuarie. De asemenea, după ce a încercat să acceseze mijloacele electronice de informare ale Primăriei Târgoviște, dar fără mare succes, parlamentarul a ajuns la concluzia că acestea ,,lasă mult de dorit’’

,,Primăria Municipiului Târgovişte, nicio vorbă despre buget. Deşi la nivel naţional, bugetul a fost adoptat încă de la finele anului trecut, pe 28 decembrie, pe plan local, în Târgovişte, nicio mişcare în acest sens. Bugetul ar fi trebuit publicat şi pus în dezabatere publică, timp de 15 zile, până la data de 12 ianuarie, adică acum zece zile, dar după cum arată site-ul Primăriei Târgovişte, www.pmtgv.ro, administraţia locală nu a făcut acest lucru.

Nu înţelegem de ce bugetul atât de necesar este ţinut de atâta amar de timp la dospit şi ferit de ochii cetăţenilor. Am cerut edililor şi vom cere încontinuu transparenţă. Este limpede pentru toţi că în acest moment administraţia din Târgovişte nu a respectat legea în ceea ce priveşte bugetul, iar acest lucru trebuie clarificat. Este obligatoriu ca oamenii să aibă habar despre banii publici, la timp şi cu toate amănuntele.

P.S. – Aşa cum era firesc, am informat despre această situaţie şi Instituţia Prefectului Dâmboviţa, cea care veghează asupra respectării legii în administraţiile din judeţ. Şi aşteptăm cu interes răspunsul dumnealor.

P.S.2 – pe site-ul primărie există posibilitatea de a caută informații “pe site” sau “pe Web” … doar că dacă folosești această opțiune ești direcționat către un site – freefind.com – care afișează un mesaj de eroare. Sper ca măcar această mică eroare să fie rezolvată cât mai curând pentru că interfața site-ului primăriei Târgoviște lasă mult de dorit mai ales la capitolul găsirea informațiilor’’, a consemnat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here