CCIA Dâmbovița: 2 ani… de VIZIUNE, INSPIRAȚIE, INOVAȚIE și CURAJ! Toate acestea au fost posibile datorită noii echipe de conducere!

0
227

În urmă cu doi ani Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a decis că este momentul să se producă o schimbare majoră în structura de conducere, că este nevoie de o echipă nouă, cu mai multă viziune, inspirație și curaj care să vină cu politici și idei noi pentru sprijinirea mediului de afaceri dâmbovițean.

Astfel că pe 20 ianuarie 2020 CCIA Dâmbovița organiza alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere, iar în urma votului exprimat președinte al Camerei de Comerț a fost ales Valentin Calcan, un om de afaceri de succes, fost senator în Parlamentul României.

Consiliul de Conducere a fost alcătuit din următorii membri: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioaca, Mihail Druga, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Stefan. Un loc de drept în Colegiu a fost ocupat de fostul președinte CCIA, Gelu Rusescu. Ulterior, în echipă a intrat și Florina Moldoveanu.

„Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură. Camera va fi reorganizată și se vor înființa Secțiuni în funcție de interesele mediului de afaceri local. Vom avea patru Secțiuni: Comerț si Servicii;  Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism”, declara în urmă cu doi ani președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Și așa s-a și întâmplat… Camera de Comerț s-a deschis foarte mult în relația cu antreprenorii, a înființat structuri noi menite să vină oricând în sprijinul oamenilor de afaceri, a îmbunătățit foarte mult portofoliul de servicii și, pentru prima dată după foarte multă vreme, a construit o relație solidă cu administrația județeană și locală și astfel a creat o punte de legătură între autorități și mediul de afaceri dâmbovițean.

„Astă?i, 2 ani…

20 ianuarie 2020 avea să ne arate ce înseamnă VIZIUNE, INSPIRAȚIE, INOVAȚIE și CURAJ .

În acești doi ani am conștientizat că MISIUNEA noastră este de a susține comunitatea oamenilor întreprinzători.

În acești doi ani ne-am conturat VIZIUNEA, aceea de a ajuta afacerile să crească.

În acești doi ani ne-am definit SCOPUL, și anume, de a oferi antreprenorilor o comunitate de profesioniști unde se pot dezvolta împreună.

Ne propunem să continuăm!

SUNTEM CREATORI DE BUSINESS!

SUNTEM UN CLUB DE AFACERI!’’ a transmis conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița la aniversarea a doi ani de mandat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here