Transport local gratuit pentru elevi și studenți… în municipiul Târgoviște! Propunere susținută de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga!

0
89

Consilierii USR din CLM Târgoviște vor ca elevii care învață în unitățile de învățământ din oraș să aibă dreptul să circule cu autobuzul gratuit! Un astfel de proiect de hotărâre va fi prezentat aleșilor locali de către cei doi consilierii ai USR Dâmbovița, care sunt susținuți în demersul lor și  de deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice.

,,Consiliul Local Târgoviște și Primăria Municipiului Târgoviște ar putea susține mai mult educația. Cu siguranță ar fi o gură de oxigen pentru elevi și studenți, dar și pentru părinți, dacă transportul local ar fi gratuit pentru cei care frecventează cursurile. Cu siguranță, pentru mulți părinți reprezintă un efort să cumpere un abonament lunar pentru copiii lor, pentru a se deplasa la școală sau la facultate. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, copiii ar fi mai în siguranță, iar părinții și dascălii ar fi mai liniștiți.

Consiliul Local Târgoviște și Primăria Municipiului Târgoviște trebuie să se implice mai mult. Colegii mei din cadrul CL Târgoviște, consilierii USR – Marius Calomfirescu și Dan Mărgărit vin cu un proiect în fața aleșilor locali prin care cer ca toți cei care învață în unitățile de învățământ din oraș să aibă dreptul să circule cu autobuzul gratuit. Nu de alta, dar am văzut cu toții că noile autobuze atât de lăudate de edilii târgovișteni circulă mai tot timpul goale, dar pe banii publici…’’, a consemnat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here