Cercetați de polițiști sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

0
140

În perioada 15-16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele mai multor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile  publice.

Astfel, doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, fără a poseda permise de conducere, unul având suspendată exercitarea dreptului de a șofa, iar altul cu o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Un bărbat, pe numele căruia exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, depistat de polițiștii de la ordine publică

 

În seara zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Târgoviste au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau doi bărbați.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că pe numele pasagerului, în vârstă de 42 de ani, exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Buzău.

Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Cel în cauză a fost depus la Penitenciarul Mărgineni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here