Vânzarea COS Târgoviște către Beltrame, în analiza Consiliului Concurenței!

0
128

Grupul italian Beltrame va prelua activele funcţionale ale Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte, tranzacţia fiind deja în analiza Consiliului Concurenţei!

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga urmărește îndeaproape acest demers care este așteptat atât de mediul de afaceri dâmbovițean, cât și de cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

,,Nu pot decât să mă bucur sincer că Grupul AFV Beltrame, recunoscut la nivel internaţional pentru seriozitatea sa, s-a implicat din timp în preluarea COS Târgovişte, iar veştile pe care le-am dat se confirmă’’, a punctat Daniel Blaga.

Grupul italian Beltrame este unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel și oțeluri speciale din Europa. Acesta deține deja în România combinatul siderurgic Donalam Călărași. Grupul Beltrame este activ în producerea și vânzarea mai multor tipuri de produse siderurgice, deținând facilități de producție în Italia, Franța, Elveția și România.

Beltrame intenționează să construiască de la zero o fabrică de oțel-beton și sârmă laminată în România, investiție estimată la 300 milioane euro care include și ridicarea unui parc fotovoltaic cu putere instalată de 100 MW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here