Creșa nr. 2 din Târgoviște… în plin proces de reabilitare și modernizare!

0
192

Proiectul care vizează ,,Extinderea, reabilitarea (consolidare, recompartimentare), modernizarea și echiparea Creșei nr. 2 Târgoviște”… începe să  prindă contur! Tot în municipiul Târgoviște, în ultimii 2 ani,  4 creșe au beneficiat de lucrări complexe de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, prin această investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

,,Valoarea totală a investiției este de 3.886.445,17 lei (inclusiv TVA), lucrările vor fi finalizate în această toamnă, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala. Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.

Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri!’’, a declarat edilul orașului, Cristian Stan la conferința de presă din teren.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here