7 sancțiuni contravenționale aplicate persoanelor depistate că nu respectă normele referitoare la portul măștii de protecție!

0
210

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au acționat pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 29.785 de lei, și au intervenit la 30 de evenimente, dintre care 15 au fost sesizări prin SNUAU 112. Au fost sesizate 17 infracțiuni, dintre care 4 au fost contra persoanei și 6 contra patrimoniului.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 18 acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate 1.528 de persoane, verificate 63 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 55 de restaurante/terase/fast food-uri și 21 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate 284 astfel de autovehicule.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale persoanelor depistate că nu respectă normele referitoare la portul măștii de protecție.

Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here