DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia a fost scos la licitație!

0
108

Pe 27 decembrie, la Târgoviște, echipa PSD Dâmbovița împreună cu prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, vice-premier și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, promiteau că,  în cel mai scurt timp, se va relua licitația pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor pentru DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia.

După nici 2 săptămâni, promisiunea a fost onorată, iar proiectarea și execuția lucrărilor pentru DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia se află în licitație pe platform de achiziții publice. Este vorba de lărgirea la 4 benzi a tronsonului Bâldana-Târgoviște, dar și de modernizarea traseului Târgoviște-Sinaia

,,Am promis, se realizeză! Au fost scoase la licitație proiectul tehnic și execuția lucărilor pentru DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia. Vorbim de lărgire la 4 benzi a tronsonului Bâldana-Târgoviște, dar și modernizarea traseului Târgoviște-Sinaia. Valoarea proiectului se ridică 976.963.755,99 lei. Deschiderea ofertelor celor care vor participa la această licitație este programată pentru data de 10.03.2022’’, a precizat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here