Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

0
222

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul București.

În urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare a expirat din data de 21 decembrie a.c..

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce un bărbat de 47 de ani, ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 712A, în localitatea Manga, unde s-ar fi izbit de un stâlp pentru susținerea energiei electrice,.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a  prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here