Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a salutat adoptarea în timp record a bugetului pe anul 2022, fapt care va permite funcționarea în bune condiții a instituțiilor statului, dar și punerea în practică a măsurilor sociale asumate de social democrați.

,,PSD nu a mai permis repetarea pașilor greșiti făcuți în ultimii ani, perioadă în care, din cauza întârzierii adoptării acestei legi, stabilitatea și funcționarea tuturor celor care depind de bugetul de stat erau grav afectate.

Pe lângă predictibilitate în economie și investiții, adoptarea bugetului înseamnă și aplicarea tuturor măsurilor sociale pentru care PSD a intrat la guvernare: creșterea alocațiilor, a salariilor, a pensiilor, dar și acordarea de ajutoare pentru ca românii să poată achita facturile la energie în această iarnă. Pe lângă toate acestea, legea bugetului de stat are prevăzute și resursele financiare necesare proiectelor de dezvoltare.

Veniturile a aproape 50٪ dintre români vor crește de anul viitor și, tot în 2022, sunt asigurate cele mai mari resurse financiare pentru investiții. A fost nevoie însă de voința politică a PSD și de respectarea angajamentelor față de cetățeni și mediul privat’’, a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul