Președintele CJD, Corneliu Ștefan: ,,Investiţiile pe care le-am făcut anul acesta au fost de peste 33 milioane de euro’

0
57

2021, anul provocărilor la Consiliul Județean Dâmbovița! Președintele CJD, Corneliu Ștefan a recunoscut, la conferința de presă de sfârșit de an când a făcut și bilanțul activității, că 2021 a fost un an destul de complicat pentru administrația județeană întrucât a trebuit să se descurce cu un buget mult mai mic decât în anul precedent, dar nu imposibil…

,,2021 a fost un an deloc uşor, un an cu provocări, un an în care munca echipei Consiliului Judeţean Dâmboviţa cred că s-a văzut în fiecare comunitate locală. Anul 2021 a fost pentru administraţia locală un an cu un buget mai mic cu 40%, faţă de anul 2020, iar proiectele noastre pe care le-am promovat în numele Consiliului Judeţean Dâmboviţa au pus bazele dezvoltării judeţului nostru şi am transmis un mesaj foarte clar de la începutul mandatului, că vrem să dezvoltăm judeţul Dâmboviţa unitar.

Anul 2021 reprezintă anul în care toate proiectele au legătură între ele, tot ceea ce am gândit pentru judeţul nostru a fost conceput să creăm premisele unei dezvoltări sustenabile ale judeţului Dâmboviţa. Numai anul acesta am iniţiat şi aprobat în plenul CJD proiecte cu o valoare de peste un miliard de euro, peste 4,7 miliarde de lei, proiecte pe care vrem să începem de anul viitor să atragem fonduri europene, fonduri naţionale şi nu în ultimul rând din bugetul propriu al CJD, proiecte pe care le-am gândit pentru infrastructură, sănătate, mediu şi nu în ultimul rând pentru dezvoltarea comunităţilor locale.

Toate investiţiile pe care le-am făcut anul acesta, prin execuţia bugetului propriu, au fost de peste 33 milioane de euro, peste 160 milioane de lei (…)”, a declarat preşedintele CJD, Corneliu Ştefan, care a adresat și un mesaj de sfârșit de an dâmbovițenilor…  ,,În numele conducerii Consiliului Județean Dâmbovița vreau să urăm un sincer la mulți ani tuturor dâmbovițenilor, un an nou mai liniștit, un an nou cu realizări pentru județul nostru și nu în ultimul rând sănătate multă tuturor dâmbovițenilor’’.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here