Primarul Târgoviștei a făcut bilanțul anului 2021 și a transmis un gând bun locuitorilor orașului!

0
320

Edilul orașului, Cristian Stan a făcut astăzi, în cadrul ultimei conferințe de presă din acest an de la Primăria Târgoviște, bilanțul anului 2021, care sună foarte bine având în vedere dificultățile acestei perioade! Prin investițiile importante finalizate, care au totalizat peste 320.000.000 lei, primarul Târgoviștei spune că 2021 este un an care cu greu va putea fi egalat în viitorul apropiat.

,,A fost o perioadă complicată, cu provocări pe care nu le cunoșteam, care au apelat la cele mai puternice însușiri ale noastre. Cumva, am știut să fim mai curajoși, mai milostivi, mai demni…. Mai buni. Am depășit multe greutăți și în plan administrativ, pentru că am înțeles să fim o echipă și să facem front comun.

Anul 2021 este un an care cu greu poate fi egalat. Investiții finalizate de peste 320.000.000 lei, care au schimbat definitiv imaginea municipiului Târgoviște. Șoseaua de centură, Cinematograful ”Independența”, 40 de autobuze noi, Mercedes Benz Citaro-Hybrid, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Creșa nr. 13, Creșa nr. 16, Piața Revoluției, Parcul Mitropoliei, Parcul de la ”UM Gara”, strada ” Neagoe Basarab”, Șoseaua Găești, reprezintă numai câteva dintre reperele unui an aproape incredibil, ținând cont de condițiile date. Dar despre ce am făcut și, mai ales, despre ce vom face, vom mai avea ocazia să discutăm.

Sărbătoarea ”Nașterii Domnului” să vă găsească împăcați cu voi înșivă, prieteni. E cel mai frumos cadou pe care-l puteți primi. Din partea noastră, vă asigur de prețuire și vă promit că vom continua efortul ca în orașul nostru să ne simțim #acasă.’’, este mesajul transmis de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here