Președintele CCIA Dâmbovița: ,,Îndemn pe toți antreprenorii să acceseze oportunitățile prezentate în POR Sud-Muntenia 2021-2027’’

0
255

Vești bune pentru reprezentanții mediului de afaceri din județ care vor să acceseze fonduri europene! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan a aflat direct de la sursă, adică de la directorul general al ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat că POR Sud Muntenia este cel mai avansat pe circuitul de aprobare din CE .

,,Am avut ieri la Călărași, la sediul ADR Sud Muntenia o întâlnire cu domnul Director General Liviu Mușat. Pentru mine, este un prieten deosebit și pentru județul nostru este un foarte important susținător. Chiar dacă așa cum este firesc, aș vrea ca în Dâmbovița să putem avea cât mai multe resurse prin proiectele europene, trebuie să recunosc faptul că dl Liviu Mușat a ținut mereu un echilibru în regiunea Sud Muntenia indiferent de culorile Guvernului României. Așa este onest, proiectele se câștigă prin efort, muncă, seriozitate și atât administrațiile publice cât și antreprenorii au șanse egale de succes.

Am făcut cu această ocazie o prezentare a Camerei de Comerț Dâmbovița și cred că putem fi un partener județean important al ADR SUD MUNTENIA spre a asigura o bună și rapidă legătură cu mediul de afaceri dâmbovițean. Pentru mediul de afaceri, veștile sunt optimiste. POR Sud Muntenia este cel mai avansat pe circuitul de aprobare din CE .

Îmi spunea domnul Director General Liviu Mușat că ne așteptăm ca până la jumătatea anului viitor să avem și primele Ghiduri ceea ce ar însemna un important stimulent pentru mediul de afaceri. Îndemn pe toți antreprenorii să acceseze oportunitățile prezentate în ” POR Sud-Muntenia 2021-2027 Prioritatea 1. O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice” și să se pregătească cu proiecte în acest sens’’, a menționat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan. https://www.adrmuntenia.ro/…/194/programe-implementate/men#

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here