Mesajele autorităților pentru oamenii de afaceri premiați… la Topul Firmelor Dâmbovița 2021

0
512

,,Într-o perioadă foarte complicată ați dovedit că reprezentați un sprijin important pentru comunitatea dâmbovițeană’’ (Cristian Stan, primarul Târgoviștei)

,,Vă felicit pentru tot ceea ce faceți, vă felicit pentru curajul dumneavoastră, pentru că într-o perioadă foarte complicată ați dovedit că reprezentați un sprijin important  pentru comunitatea dâmbovițeană pentru că prosperitatea unei comunități este direct proporțională cu prosperitatea mediului de afaceri. Felicitări și mă bucur că reușim să ne vedem după o întrerupere de un an. Îl felicit pe președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan pentru ceea ce face, pentru entuziasmul de care dă dovadă, sper să nu și-l piardă, dar și pentru faptul că iată reușește să strângă laolaltă pe toți cei care fac practic să se învârtă economia reală în județul Dâmbovița’’ a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

,,Sunteți unul dintre pilonii de dezvoltare a județului nostru’’  (Ionuț Ghibanu, vicar eparhial)

,,Aș vrea să-mi arăt  recunoștința față de mulți dintre dumneavoastă pe care vă cunosc de mai bine de 20 de ani și cu care am reușit să colaborez foarte bine încercând să dezvoltăm într-un fel județul Dâmbovița, încercând să avem proiecte și parteneriate comune pentru a veni în sprijinul comunităților locale. De multe ori reușim să ne substituim chiar statului roman. Numai în acest an am reușit, cu sprijinul unora dintre dumneavoastră, să fim alături de dâmbovițeni cu suma de peste 4 milioane de lei. Este important ca statul să ne ofere nouă stabilitate, predictibilitate și de ce nu și forță de muncă bine pregătită pentru că toți avem nevoie de forță de muncă bine pregătită și pentru aceasta împreună cu Universitatea Valahia Târgoviște cred că mulți dintre dumneavoastră ar trebui să colaborați și să încercați să aveți un dialog continuu pentru schimbarea programelor, pentru schimbarea modului în care se predă în universitate astfel încât studenții noștri să fie mult mai bine pregătiți pentru nevoile pieței muncii. Apreciez în mod deosebit ceea ce faceți dumneavoastră, reprezentanții mediului de afaceri, care sunteți unul dintre pilonii de dezvoltare a județului nostru…’’ , a fost mesajul vicarului eparhial Ionuț Ghibanu.

,,Ați reușit să atingeți ștacheta de 90.000 de contracte de muncă, ceea ce până în anul 2021 niciodată nu a fost în acest județ’’  (Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița)

,,Sunt sigur că foarte mulți dintre dumneavoastră ați traversat o perioadă foarte grea, știm că nu este ușor în ziua de azi să menții locuri de muncă, să plătești obligațiile fiscale, dar prin efortul pe care îl depuneți cu toții ați reușit în județul Dâmbovița să atingeți ștacheta de 90.000 de contracte de muncă, ceea ce până în anul 2021 niciodată nu a fost în acest județ. Vreau să vă asigur de întregul meu sprijin pe viitor, așa cum l-ați avut și până acum, iar ori de câte ori pot da un sfat ușa mea va fi deschisă și voi fi alături de oricare dintre dumneavoastră’’, a punctat Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița.

,,Antreprenorii premiați în cadrul Galei Topului Firmelor din Dâmbovița merită toate aprecierile noastre’’ (Corneliu Ștefan, președintele CJD)

,,Este o perioadă foarte grea pentru mediul de afaceri dâmbovițean, o perioadă marcată de pandemia care a afectat și afectează foarte mult domeniul HORECA, dar și serviciile conexe, concedieri, șomaj, explozia prețurilor la energie și carburanți. Tocmai de aceea, antreprenorii premiați în cadrul Galei Topului Firmelor din Dâmbovița merită toate aprecierile noastre. În calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, îi felicit pentru activitatea lor, pentru că au reușit să performeze într-o perioadă atipică pentru economia județeană și națională. Mediul privat este un adevărat motor de dezvoltare al acestui județ și vreau ca oamenii de afaceri dâmbovițeni să afle, direct de la mine, că le voi fi un partener de nădejde. În acest sens, le prezint antreprenorilor dâmbovițeni o parte a măsurilor concrete de sprijinire a mediului de afaceri local. Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre principalele mele preocupări de la preluarea mandatului: vreau să scurtăm timpii de transport, să putem face economie la combustibili, să se poată onora rapid și la timp livrările, iar aprovizionarea să desfășoare în cele mai bune și sigure condiții (…), a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here