Încă se poartă negocieri pe împărțirea funcțiilor de prefecți! Ce spune președintele PSD Dâmbovița despre acest lucru?

0
209

Se poartă negocieri intense pe împărțirea funcțiilor de prefecți! Liberalii și-au exprimat dorința ca în județele în care au președintele Consiliului Județean să aibă și prefectul, iar acolo unde sunt doi subprefecții, unul să fie de la PNL și altul de la PSD. Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a declarat că nu s-au terminat încă negocierile, motiv pentru care nu se cunoaște foarte clar ce o să revină Partidului Social Democrat în județul Dâmbovița.

,,Dacă Organizației PSD Dâmbovița îi va reveni funcția de prefect și cele două funcții de subprefect cu siguranță PSD va propune o echipă puternică de membrii de partid, oameni care să aducă plusvaloare județului Dâmbovița. O spun foarte clar acum, înainte de a nominaliza persoane din interiorul PSD pentru funcția de prefect sau subprefect, avem nevoie de oameni care să joace în echipa noastră, umăr la umăr, pentru a sprijini proiectele pe care le avem de dezvoltat în județul Dâmbovița.

Noi, cei din PSD, toată echipa, împreună cu parlamentarii, cu primarii, cu consilierii locali din fiecare localitate, ne-am asumat proiecte mari pentru județul nostru, proiecte pe care le-am gândit pentru dezvoltarea județului și a tuturor comunităților locale. Vom desemna oameni care vor fi recunoscuți de PSD, oameni pe care ni-i asumăm cu toții”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here