La Târgovişte, pe terenul de la UM Gară, a început construcţia locuinţelor ANL destinate tinerilor din sistemul sanitar şi din educație!

0
645

S-a reluat construcţia locuințelor ANL… în municipiul Târgoviște! Pe terenul fostei Unităţi Militare de la Gară, pe bulevardul Regele Ferdinand, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, a debutat construcția unor noi locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă, respectiv parcări, iluminat public, trotuare. Pe o suprafață de aproximativ 4200 mp va fi implementat un prim proiect care vizează construirea a 2 blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.

,,Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi). Durata de execuție este de 12 luni, iar valoarea lucrărilor depășește 11.000.000 lei. În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, în vederea construirii a 4 clădiri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here