Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan: ,,Vioara întâi în Dâmbovița este Partidul Social Democrat’’

0
442

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan pune ,,alianța cu dâmbovițenii’’ mai presus decât ,,alianța cu liberalii’’! Și cum PSD Dâmbovița a câștigat detașat alegerile locale și parlamentare în județ, liderul acestei formațiuni politice a ținut să transmită colegilor de coaliție din județ că ,,PSD va fi vioara întâi în județul Dâmbovița”, iar nevoile dâmbovițenilor vor avea prioritate.

„Am mai spus-o și anul trecut, o spun și astăzi, noi cei din PSD avem o singură alianță, alianță cu dâmbovițenii. Ca să lămurim lucrurile foarte clar… Dacă cei de la PNL doresc pot să vină alături de noi, pentru că le place sau nu le place, noi cei din Partidul Social Democrat suntem vioara întâi în județul Dâmbovița, am câștigat alegerile, și pe cele locale și pe cele parlamentare, și avem o responsabilitate față de dâmbovițeni.

Dacă vor să vină alături de noi pentru proiectele dâmbovițenilor nu avem nimic împotrivă, dacă vin doar pentru idei constructive. În ceea ce privește  această alianță în județul Dâmbovița, nu avem nicio restricție din partea conducerii de la nivel național…

Avem toată deschiderea, avem mână liberă pentru a face această alianță, bineînțeles pentru posturile care sunt cu determinare politică, nu intrăm în negocieri pentru posturi care nu au determinare politică, ca să nu creadă cineva că începem acum să negociem alte posturi pe care nu le avem în protocol.

Liderului PNL Dâmbovița îi transmit că eu și colegii mei facem alianțe doar cu dâmbovițenii. Vioara întâi în Dâmbovița este Partidul Social Democrat. Le place sau nu le place, am câștigat alegerile”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here