Deputat Daniel Blaga: ,,Membrii – Asociației Persoanelor cu Dizabilității Gavriil – oaspeți speciali în Parlament’’

0
52

Membrii „Asociației Persoanelor cu Dizabilității Gavriil” au mers astăzi în Parlament pentru a-și valorifica obiectele de Crăciun confecționate de ei cu multă pricepere și măiestrie, iar cu banii astfel câștigați să-i poată ajuta, la rândul lor, pe cei aflați în nevoi și mai mari. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice, i-a văzut și le-a acordat tot sprijinul.

,,Am avut astăzi oaspeți speciali în Parlament: membrii „Asociației Persoanelor cu Dizabilității Gavriil”, o mână de oameni cu suflet mare, care își dedică timpul liber și toată energia pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. N-au venit singuri, aducând cu ei o mulțime de mici bucurii de Crăciun, realizate cu multă pricepere, achiziționabile sub forma unei donații.

M-am bucurat să îi cunosc și să am șansa de a le putea sprijini la rândul meu proiectelor frumoase și altruiste, acum, în prag de sărbători. Lucru pe care promit să îl fac (și) mai des în anul care vine. M-aș bucura dacă fiecare parlamentar ar alege să facă același lucru.

E în puterea noastră să ajutăm cu fiecare ocazie. Și ar trebui să reprezinte un privilegiu pentru noi să avem ocazia de a o face. Vă mulțumesc, oameni minunați! Găsești mai multe informații despre proiectele asociației, aici: https://www.facebook.com/asociatia.gavriil  ’’, a punctat Daniel Blaga, deputat USR Dâmbovița pe pagina sa de socializare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here