Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan: ,,Vom avea și secretari de stat și șefi de agenții… de forță! Nu vom susține oameni la București pentru a-și găsi un loc de muncă!

0
639

Social democrații dâmbovițeni vor avea reprezentanți în ministere și agenții … de forță! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan vrea să trimită la București, pentru a ocupa aceste funcții importante, oameni foarte bine pregătiți, cu o carieră solidă  în spate, care să sprijine proiectele județului, și nu oameni care sunt în căutarea unui loc de muncă bine plătit.

,,Vom avea și secretari de stat și șefi de agenții… de forță. Cu siguranță vor fi oameni din județul Dâmbovița și este valabil în primul rând pentru colegii mei din PSD. Am avut o discuție cu colegii – primari, cu parlamentarii, vom susține oameni care vor aduce plusvaloare și guvernării și nu în ultimul rând județului Dâmbovița.

Nu vom susține oameni la București pentru a-și găsi un loc de muncă. PSD Dâmbovița nu trimite oameni la București pentru a avea un loc de muncă, vom trimite oameni care să ne ajute pentru proiectele pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here