Locuințele ANL pot fi cumpărate la prețuri foarte avantajoase! Primarul Târgoviștei, Cristian Stan le transmite chiriașilor ANL să nu rateze această oportunitate!

0
723

Oportunitate uriașă pentru chiriașii ANL anunțată astăzi chiar de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița! Tinerii  își pot cumpăra locuințele ANL în care stau cu chirie la prețuri foarte avantajoase, mai mici chiar și de trei ori față de cât s-au vândut până acum aceste unități locative. Apartamentele pot fi achiziționate  și în rate, direct de la primărie, pe o perioadă de maxim 25 de ani.

,,Pentru cei care în acest moment sunt chiriași în locuințele ANL le transmit că este o perioadă foarte bună în vederea achiziționării acestor apartamente în contextul în care prin actul normativ actual, spre deosebire de legislația de până acum, este o reducere substanțială la prețul de cumpărare a locuințelor ANL , chiar și de trei ori. Spre exemplu, un apartament de pe B-ul Unirii, de 3 camere, care avea o valoare anterioară de vânzare de 200.009 lei se vinde acum cu circa 64.000 de lei în contextul în care se poate achiziționa și în rate mergând până la 25 de ani, perioada de plată.

Deci pentru târgoviștenii care doresc să-și achiziționeze locuințele pe care le dețin în acest moment cu chirie este un moment foarte bun pentru cumpărarea locuințelor ANL. De asemenea, la un apartament cu 2 camere, situat în micro II, de la o valoare anterioară de 132.000 lei, acum se poate cumpăra cu 78.000 de lei, sigur că depinde de anul construcției. Nu știu când va mai exista această oportunitate și de aceea am vrut să fac această precizare’’, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dâmbovița, la conferința de presă de azi de la partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here