S-a aprins iluminatul festiv în municipiul Târgoviște!

0
460

În această seară, de Ziua Națională a României, a fost inaugurat iluminatul festiv în  municipiul Târgoviște! Acesta a venit, la pachet, cu o premieră, respectiv cu un spectacol inedit de lasere cu o tematică istorică. Potrivit edilului orașului, Cristian Stan luminițele sunt în toată zona centrală a orașului, în Piața Tricolorului, în Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul, dar și pe arterele principale ale municipiului Târgoviște.

„S-a aprins iluminatul festiv la Târgoviște. Spre deosebire de alți ani, anul acesta am avut un spectacol de lasere foarte interesant, mai ales că astăzi este Ziua Națională a României. Vreau să transmit târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor, în general, La mulți ani, să fie sănătoși și să ne vedem cu bine, să trecem o dată peste perioada aceasta urâtă generată de pandemie.

Ați văzut că și spectacolul de lasere a avut ca tematică Ziua Națională a României. Am vrut neapărat să punctăm acest moment pentru că este foarte important ca cei mai tineri să cunoască istoria și să știe cum am ajuns astăzi să trăim într-un stat independent, suveran și indivizibil. Luminițele sunt și în Piața Tricolorului, dar și în Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul și pe arterele principale ale municipiului Târgoviște.

Ne-ar fi plăcut să avem resurse financiare mai importante, mai multe luminițe de sărbătoare, însă sperăm să compensăm prin implicare și prin micile surprize pe care le facem. A venit iarna, luna decembrie este și luna cadourilor, și luna sărbătorilor, cea mai frumoasă perioadă a anului. Cel mai important, sper să fim cu toții sănătoși”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here