Distribuie articolul

Drumul Expres București-Târgoviște a intrat într-o nouă etapă, în cea a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate! Astăzi a fost desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea celor două studii.

Potrivit președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan prin construirea acestui drum, Municipiul Târgoviște va avea acces la principala rețea de transport națională.

,,Veste bună pentru dâmbovițeni! Proiectul promovat de mine încă de anul trecut, Drumul Expres București-Târgoviște, a intrat în faza studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.

Astăzi, a fost desemnat câștigătorul care va elabora cele două studii în urma cărora se vor găsi cele mai bune soluții pentru a lega acest Drum Expres de Autostrada de Centură a Municipiului București Nord, dar și de Drumul Expres Găești-Târgoviște-Ploiești.

Un alt câștig foarte important este și faptul că, prin construirea Drumului Expres București-Târgoviște, Municipiul Târgoviște va avea acces la principala rețea de transport națională’’ a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul