Deputat Daniel Blaga: ,,De astăzi, USR e principalul partid politic reformist din opoziție’’

0
93

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a anunțat că, oficial, începând de astăzi USR este principalul partid politic reformist din opoziție care va semnala abaterile de la lege sau acțiunile realizate împotriva cetățenilor. Parlamentarul a spus că a votat împotriva Guvernului PSD-PNL-UDMR,  motivând că nu are încredere în reprezentanții noii coaliții de guvernare.

,,Guvernul menit să îți facă părul mă(Ciucă) a trecut cu brio. Coaliția PSD PNL e de acum din nou la „butoane”. Dincolo de cuvintele grele aruncate prin presă și de textele mieroase din campanii, „frăția” dăinuie atunci când e vorba despre interesele proprii.

USR a votat împotrivă și continuă să nu se dezică de valorile sale, punând interesele comunității pe primul plan. Opoziția nu reprezintă astfel un pas în spate pentru mine și colegii mei. În primul rând pentru că ne-am asumat promisiunea de a semnala și pune piedică tuturor abaterilor de la  lege sau acțiunilor realizate în detrimentul cetățenilor. Și ne propunem să onorăm această promisiune.

De astăzi, USR e principalul partid politic reformist din opoziție. Nu și singura putere din opoziție însă. În această categorie intrați voi. Împreună vom reforma România!’’, a anunțat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here