Deputatul PSD, Carmen Holban s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Peru: ,,Atât pentru România, cât și pentru partenerii noștri din Uniunea Europeană, Peru este un partener foarte important’’

0
14

Relații strânse de prietenie între România și Republica Peru! Pentru acest lucru militează și membrii Grupului parlamentar de prietenie din Camera Deputaților care vor ca între aceste două state să existe un dialog  politico-diplomatic permanent și eficient. În acest sens, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, alături de colegii parlamentari membri ai Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Peru, a participat marți, 23 noiembrie, la o întâlnire importantă cu ambasadorul acestui stat în țara noastră, E.S. Maria Eugenia Echevarria Herrera, dar și cu adjunctul acestuia,  Carlos Barios.

,,Ieri am participat, alături de colegii mei din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Peru, la o întâlnire cu E.S. Maria Eugenia Echevarria Herrera, ambasador al Republicii Peru în România. Alături de domnia sa, la această întrevedere a participat și Șeful adjunct al misiunii, domnul Carlos Barios.

Atât pentru România, cât și pentru partenerii noștri din Uniunea Europeană, Peru este un partener foarte important. Salutăm contactele din ultimii ani și reintegrăm interesul părții române pentru continuarea dialogului politico – diplomatic bilateral. Considerăm necesară dezvoltarea și diversificarea schimburilor economice și comerciale care sunt, încă, sub nivelul potențialului economiilor celor două țări, caracterizate de un grad înalt de complementaritate, precum și al oportunităților reale de colaborare”, a precizat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here