Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni! În contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2 au fost verificate 75 de restaurante și 256 de mijloace de transport persoane.

0
266

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 20 de acțiuni punctuale.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au fost solicitați să intervină la 12 evenimente, dintre care 8 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 5 infracțiuni contra persoanei și 6 contra patrimoniului.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost verificate 75 de restaurante și  256 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au aplicat în total 231 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.775 de lei, dintre care 42 au fost pentru neportul măștii de protecție, au reținut 22 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Polițiștii continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., pentru siguranța cetățenilor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here