Primăria Târgoviște pregătită pentru deszăpezire! Direcția de Salubritate dispune de tot ceea ce trebuie pentru a înfrunta iarna!

0
262

Pentru că iarna bate la ușă, conducerea Primăriei Târgoviște a verificat în această dimineață în teren mijloacele materiale, dar  si  resursele umane pe care administrația locală târgovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.

Autoritățile locale au putut constata astfel că  pot face față provocărilor iernii cu cele aproximativ 60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, cu cei  peste 250 de oameni, dar și cu stocurile suficiente de nisip, sare, clorură de calciu si carburant.

Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizati prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zapada, intrat acum 3 ani în dotarea Primăriei Târgoviște.

,,Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire. De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat’’, a declarat edilul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here