Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

0
272

Pe parcursul zilei de ieri, 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, în localitatea Teiș, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Șotânga.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, polițiștii de la Serviciul Rutier au surprins un alt bărbat de 41 de ani, din comuna Tătărani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Voinești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii de la Secția nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat un minor de 17 ani, în timp ce conducea un moped în localitatea Costeștii din Vale, fără a poseda permis de conducere și fără ca vehicul să fie înscris în circulație.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here