Un ,,tun’’ imobiliar de 500 de milioane de euro! Acuzații aduse de deputatul Daniel Blaga!

0
59

Deputatul USR Dâmbovița,  Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice, acuză un ,,tun’’ imobiliar  dat în Senat în favoarea unor dezvoltatori imobiliari! Potrivit parlamentarului valoarea prejudiciului cauzat statului român  se ridică la 500 de milioane de euro! Daniel Blaga îi acuză pe senatori că au votat ca un teren extrem de valoros să fie dat către o entitate privată, cu scopul dezvoltării unui complex imobiliar. Votul final asupra acestui proiect va fi cel de la Camera Deputaților, unde Daniel Blaga este hotărât să voteze împotrivă.

,,O atenție” de 500 de milioane de Euro din partea noului USL pentru dezvoltatorii imobiliari sau votul din Senat care voia să treacă neobservat. Noul mariaj PNL-PSD-UDMR și-a intrat deja în rol și a votat în Senat în favoarea unui imobiliar de 500.000.000 de euro. CINCI SUTE DE MILIOANE. Concret, întreg terenul de la RomExpo urmează a fi oferit cu titlu GRATUIT către o entitate privată, cu scopul dezvoltării unui complex imobiliar. Așa cum e firesc, colegii mei au solicitat o licitație publică, conform Codului Administrativ, pentru ca această proprietate importantă a Statului să poată fi valorificată corect și transparent. Propunerea, ați ghicit, a fost respinsă.

Dincolo de supoziții, „de ce ai oferi gratuit o proprietate evaluată la o sumă atât de mare și mai ales de ce ai face-o atâta vreme cât scopul final reprezintă un business, nu un proiect dedicat comunității” rămâne un adevăr extrem de greu de negat: partidele politice trebuie să servească intereselor României, nu unor grupuri mai mici sau mai mari și nu anumitor sfere de influențe. Proiectul urmează a merge către Camera Deputaților, pentru votul final. În mod natural, voi vota împotriva lui și am convingerea că fiecare dintre colegii mei nu doar că vor face la fel dar vor încerca să oprească acest veritabil „tun”…’’, a precizat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here