Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița: ,,S-a făcut dreptate! Astăzi, în Parlamentul României, PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze’’

0
334

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan salută apariția legii plafonării prețurilor la energie și gaze, adoptată astăzi în Parlamentul României, act normativ promovat de social democrați  și mulțumește în același timp celor aproape 500.000 de români care au semnat petiția PSD de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze.

,,S-a făcut dreptate! Astăzi, în Parlamentul României, PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie electrică și gaze.  Alături de colegii lor din celelalte județe, parlamentarii PSD Dâmbovița au votat pentru plafonarea prețurilor la distribuitorii de energie electrică și gaze naturale, pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, la maximum 1 leu/kWh preț final pentru energia electrică și 0,37 lei/kWh la gaze naturale.

Pe de altă parte, mi se pare de-a dreptul ireal că a fost nevoie să se voteze dacă suntem sau nu de acord ca românii să plătească mai puțin la unele dintre cele mai importante utilități. Inacceptabil este și faptul că, deși de peste un an PSD a atras atenția că spitalele nu vor avea cum să-și achite facturile la curent și gaze și își vor ține pacienții în frig, iar școlile nu vor avea clasele încălzite, dreapta aflată la conducerea țării nu a luat în calcul acest lucru.

Pe această cale, vreau să le mulțumesc și celor aproape 500.000 de români care au semnat petiția PSD de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze. Doar cu ajutorul lor am reușit să promovăm o lege atât de importantă!’’ a punctat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here