Descurajarea faptelor antisociale și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV 2, în atenția polițiștilor!

0
277

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV 2.

Astfel, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au  fost verificate 58 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 58 de restaurante/terase/fastfood-uri, 266 de mijloace de transport persoane și 23 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

De asemene, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.500 de lei. Din totalul acestora, o sancțiune a fost aplicată unui operator economic pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, trei sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea și 45 pentru neportul măștii de protecție.

Acțiunile pentru siguranța cetățenilor vor continua, polițiștii dâmbovițeni fiind la datorie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here