Distribuie articolul

Autoritățile județene se implică în deblocarea situației de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) care nu mai poate să facă față numărului foarte mare de bolnavi infectați cu Covid 19 care vin din tot județul la Târgoviște!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu prefectul județului, Aurelian Popa  s-au întâlnit astăzi cu conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dar și cu directorii spitalelor din Pucioasa, Moreni, Găești, precum și cu primarii acestor localități care trebuie să caute soluții pentru creșterea capacității de internare a pacienților COVID-19.

,,În cursul acestei dimineți, am avut o întâlnire cu conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște! Cea mai mare unitate medicală din județul nostru este copleșită de numărul mare al bolnavilor COVID-19 care sunt trimiși, în Târgoviște, de celelalte spitale din județ.

Pentru a rezolva această situație, astăzi, la solicitarea mea, împreună cu prefectul județului Dâmbovița, am avut o întâlnire la care au participat primari, reprezentanți ai primăriilor, dar și managerii spitalelor din Pucioasa, Găești și Moreni.

Pentru a nu bloca în totalitate activitatea Spitalului Județean de Urgență, am convenit împreună cu reprezentanții celor trei spitale din județ ca aceștia să ia toate măsurile necesare pentru a crește capacitatea de internare a pacienților COVID-19.

Am primit asigurări că fiecare spital din județ va reuși să se doteze, în cel mai scurt timp, cu echipamentele necesare, astfel încât pacienții să poată fi tratați, cât mai repede, în cea mai apropiată instituție medicală’’, a punctat președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul