Ce întrebări ați avea pentru Ioana Mihăilă? Provocarea lansată dâmbovițenilor de deputata Carmen Holban!

0
247

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban lansează o provocare dâmbovițenilor,  pe pagina sa de socializare, pe care îi invită să adreseze întrebări fostului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, propusă de premierul desemnat, Dacian Cioloș să ocupe din nou această funcție.

Ioana Mihăilă va fi audiată mâine în Comisia de Sănătate, iar Carmen Holban care activează la această comisie parlamentară  și-a luat angajamentul de a-i adresa ministrului desemnat  întrebările dâmbovițenilor.

,,Mâine, Ioana Mihăilă vine la audiențele Comisiei de Sănătate! În septembrie, doamna Mihăilă a demisionat din funcția de ministru al Sănătății! La doar o lună distanță, s-a răzgândit.

De numele acesteia se leagă numărul tot mai mare al persoanelor infectate cu Sars-Cov-2, dar și numărul neconceput de mare al deceselor provocate de acest virus.

Dacă ați face parte din Comisie, ce întrebări ați avea pentru Ioana Mihăilă? Puteți scrie întrebările în câmpul de comentarii, iar eu, în numele dumneavoastră, i le voi adresa pe toate’’, este propunerea făcută de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here