Proiectul noului stadion din Târgoviște, într-o nouă etapă!

0
310

Proiectul noului stadion din municipiul Târgoviște a ajuns astăzi în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvltării și a fost susținut cu vehemență chiar de președintele CJD, Corneliu Ștefan.  Administrația județului va contribui cu peste 15.000.000 lei la construcția noului stadion, care va avea  12.016 locuri.

,,Astăzi, am susținut, în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării, proiectul Consiliului Județean Dâmbovița de construire a unui stadion nou în Târgoviște. Capacitatea stadionului, la care administrația județului va contribui cu peste 15.000.000 lei, este de 12.016 locuri. În proiect mai sunt prevăzute peste 400 de locuri de parcare, dar și spații comerciale așa cum există pe toate arenele sportive moderne.

Noua construcție va fi un complex sportiv regional, având în vedere posibilitatea organizării unor multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Un aspect foarte important pe care l-am expus membrilor comisiei este acela că stadionului va avea și surse de energie alternativă. Valoarea totală a stadionului este de aproape 250.000.000 de lei’’, a consemnat președintele CJD, Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here