ISJ Dâmbovița: Concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți, sesiunea 2021!

0
300

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, se va derula proba scrisă din cadrul  concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2021. La proba scrisă participă candidații a căror înscriere a fost validată de membrii comisiei de organizare cu atribuții în verificarea dosarelor de înscriere.

În județul Dâmbovița sunt 256 de candidați, iar numărul posturilor de directori și directori adjuncți scoase la concurs este de 217. Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 9.00-9.30. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

La toate activităţile din cadrul concursului pentru funcţiile de director şi de director adjunct, inclusiv la evaluare, sunt invitaţi să participe în calitate de observatori reprezentanți ai organizațiilor sindicale, asociaţiilor de părinţi, elevilor, agenților economici parteneri.

În contextul stării de alertă, candidații ale căror dosare de înscriere au fost validate, aflați în carantină sau izolare la data de 15 octombrie 2021, pot susține proba scrisă la data de 28 octombrie 2021, cu condiția prezentării unui buletin de analize care atestă rezultatul pozitiv al analizei RT-PCR sau a unui raport medical sau a unei decizii de carantinare eliberate de DSP, care atestă plasarea în izolare/carantină pentru o perioadă care include data de 15 octombrie 2021.

Informațiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul inspectoratului școlar

http://www.isj-db.ro/concurs-directori

Inspector școlar general,

Prof. Cătălina HOMEGHIU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here