24 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru neportul măștii de protecție!

0
195

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 20 de acțiuni punctuale.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 21 de infracțiuni.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate peste 3.500 de persoane, au fost verificate 78 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și  235 mijloace de transport persoane.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here